B kategorija

B KATEGORIJA

Dozvola za upravljanje putničkim vozilom, tj. vozilima čija masa nije veča od 3.5t i nemaju više od 8 mesta za sedenje ne računajući sedište za vozača. B – kategorija je dozvola za upravljanje putničkim vozilom. Obuka se može započeti sa navršenih 16 godina, nakon časova teorije i polaganja teorijskog dela. Obuka podrazumeva 40 časova praktične obuke. Nakon završene obuke polaže se i praktični deo ispita. Za polaganje B kategorije potrebno je: lekarsko uverenje za B kategoriju i važeća lična karta.

GOLF 7

Svi vole Golfa - A sedmica je najbolji kog su do sada napravili. Sjajna preglednost i brojna elektronika koja ti asistira dok vozis. Uz sve epitete koji krase Golfove već dugo, odličan izbor za obuku.

SEAT IBIZA

Ibiza je takođe veoma "zahvalna" u gradskom saobraćaju. Udoban automobil sa odličnim motorom, pregledan i kompaktan - Kandidati ga obožavaju, Ibiza je pouzdan partner na vozačkoj obuci.

FIAT GRANDE PUNTO

Stari dobri Punto - Na ovom automobilu su mnogi polagali vožnju. Naš Punto je potpuno specijalizovan za obuku i učenje. Nauči prve vozačke veštine u automobilu koji je maher na beogradskim poligonima.

OPEL CORSA

Corsa se do sada dokazala kao odlično vozilo za učenje, što zbog svojih performansi što zbog epiteta malog gradskog auta, za koji se nakon polaganja odluči dosta kandidata. Probaj i ti Opel Corsu.

POLOŽI VOŽNJU KAO PROFESIONALAC

Naši posvećeni instruktori će se potruditi da te pripreme ne samo za ispit nego i za celokupan "vozački život" i saobraćaj, tako da se osećaš kao siguran vozač. U teorijskom delu nastave naučičes sve potrebne veštine koje ćes upotrebiti na časovima prakse uz profesionalan nadzor.

POLAGANJE B KATEGORIJE

Pogledaj kako izgleda vozački deo ispita za B Kategoriju

          

Jooble - posao za vozače

© 2017 - 2020 Centar za obuku vozača GAS Beograd DOO. Sva prava zadržana.

Powered by Guardial.io.